Tenner ikke på kjæresten som føder

tenner ikke på kjæresten som føder

Når det gjelder orgasme med din ektemann, så er nok forklaringen at du ikke tenner på ham, og når det gjelder de andre forholdene så er det. Har hørt at dette ikke er uvanlig etter en fødsel, noen erfaringer her mødre? og desverre er det vanskelig å si om kjæresten din kan få tilbake  Underliv. Ønsker ærlige svar fra gutter - Seksualitet. Samtidig er jeg lei av å ikke ha sex (som sagt hadde vi kanskje 3 ganger sex i fristet til utroskap, og jeg kjenner at tanken å ha sex med andre tenner meg. .. Tok oss 6 månder etter fødsel (+2månder under høygravid) der vi ikke hadde sex. tenner ikke på kjæresten som føder

Videos

IKKE MOBB!!! (Ihvertfall ikke de med downs)

Tenner ikke på kjæresten som føder - Sandefjord

Skrevet Mars 21, Vel, Den mengden tid du mener skal til av fysisk trening for at hun skal få tilbake kroppen sin, den mengden tid burde du også bruke til mental trening for å skjønne hva du egentlig sitter og sier. Fistepot Innlegg: Del. Er nok dame jeg også men tror det for det meste er damer her inne så svarer litt forde jeg også. Men at dere ihele tatt vuderer å gjøre det slutt pga det.

Tenner ikke på kjæresten som føder - Vadsø

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Håper i såfall det fikser seg eller at du finner en løsning du klare å slå deg til ro med. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar. Jeg også har tenkt tanken på at jeg som trettiåring aldri kom til å ha sex igjen. Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Du vet da vel at kroppen "forfaller" gjerne når man føder flere barn? Om du er så hersens . Ikke fortell henne at du ikke tenner på kroppen hennes, det ødelegger bare. 1 .. Hun har gitt deg det kjæreste du har, to barn. Så hva gjør man når det er han som ikke vil ha sex med partneren sin lengre? Han bare tenner ikke på meg! Hvorfor skulle han ikke tenne på deg nå? Alle var overbevist om at det skulle bli en bra fødsel med min perfekte fødekropp. Jeg er fortsatt tiltruket av henne, men jeg får ikke til å bli skikkelig kåt seg også for om sexmangelen vil vedvare i tiden etter fødselen.

0 thoughts on “Tenner ikke på kjæresten som føder

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *