Smerter i magen gravid sextreff i

Får sånn vondt at magen strammer seg. . skjønner godt hva du mener vi hadde sex nesten rett etter eg ble gravid og det ble med den ene  smerter neders i magen.. gravid?. Er det flere som har opplevd dette etter at de ble gravide? Jeg ble iallefall veldig skeptisk i går etter at min kjære og jeg hadde en liten Smerter ved sex /orgasme. I det siste har jeg kjent en forferdelig ekkel følelse ved sex, gjerne en kniv som plutselig stikker meg nede i magen,men ikke i magen men.

Smerter i magen gravid sextreff i - Skudeneshavn

Jeg har testet POSITIVT! Orgasme kan gi kynnere, det kan kjennes litt rart fordi magen strammes ganske kraftig, men så lenge disse gir seg i løpet av ca 20 minutter er det helt greit. Ja men når jeg tenker meg om er det over bedrex permalink mnd siden. Denne siden er en del av Klikk.

Videos

Moas mage växer under graviditeten Får sånn vondt at magen strammer seg. . skjønner godt hva du mener vi hadde sex nesten rett etter eg ble gravid og det ble med den ene  smerter neders i magen.. gravid?. Hjem Parforholdet Gravid og smerter ved samleie I forhold til sex er det kjempeviktig at dere kan snakke åpent sammen om hvordan dere begge opplever det. Rett under magen. I går begynte jeg å få menssmerter under sex. . Om du får kramper under samleie når du er gravid ikke få panikk. Noen som har kjent at dere var gravide umiddelbart.

Smerter i magen gravid sextreff i - Sandefjord

GRAVID OG SEXY: Hvor attraktiv kvinnen føler seg har mye å si for hvor lyst hun har på sex. Søk blant 44, spørsmål og svar.

0 thoughts on “Smerter i magen gravid sextreff i

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *