Smerter i magen gravid norske forum

smerter i magen gravid norske forum

Hei, Jeg er gravid (37 år), 34 uker på vei og har stort sett vært i fin form fram til nå. Jeg har ett barn fra før. Den siste uken har jeg fått smerter på. Vondt i magen Endelig gravid. Men jeg har endel vondt i magen (mensstruasjonslignende smerter + stikkinger og strålinger). Vet ikke hva jeg. Skal det gjøre vondt i øverste del av magen, i midterste del ved . Selv hadde jeg konstant vondt og sterke mensaktige smerter /følelse av.

Videos

Baby og ull

Levanger norsk: Smerter i magen gravid norske forum

HVA LIKER MENN INGA DEILIGST JENTEKROPP 841
KÅTERSKE SEX MED TO MENN 594
EROTIKK FOR KVINNER SOPHIE EL NAKED Om ikke mange ukene begynner høstklærne å ankomme butikkene, og selv om jeg er ganske så glad i den sesongen, er jeg ikke helt klar for å si farvel til sommeren. Har du allerede en konto? Klarer ikke beskrive sterke rier, men svake rier kunne minne litt om sterke menssmerter, men som hadde en litt annen lokalisasjon. Du er ikke alene. Håper alt har gått bra! Denne siden er en del av Klikk.
Smerter i magen gravid norske forum Onani kvinner hvor mange tenner har et vont menneske
ELDRE PO NORSKE NAKENBILDER PÅT Alle klærne blir stramme og klamme, jeg svetter veldig mye og føler det nesten som å bli kvalt. Jeg kan være flink i flere dager, så spiser jeg feil. Men de skremmer meg jo når det plutselig kommer en inkallelse til enda en ny ultrayd! Hvor tok du ultralyd til kroner? Jeg gikk med murringer et dag eller noe, og på natta startet riene. Også er jeg 21 uker idag!! Må innrømme at jeg ikke er så flink til å være så ofte på nett

0 thoughts on “Smerter i magen gravid norske forum

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *