Sex med glidemiddel gravid

sex med glidemiddel gravid

Jeg er ei jente som bruker baby olje når jeg og kjæresten min skal ha sex. Glidemiddel som er vannbasert er det som må brukes sammen med kondom. Enten det er sex etter fødsel eller morkake-bekymringer, her får du svar på det du aldri har turt "Minsker glidemiddel sjansen for å bli gravid?. Jeg har behov for å bruke glidemiddel når jeg og samboer har sex, (selv ikke sæddrepende) så kan det være vanskeligere å bli gravid. glidemiddel og gravid - Graviditet, spedbarn og.

Sex med glidemiddel gravid - Honningsvåg dildo

Hva skjer med babyen om den blir smittet? Hit reiser du billig og best i august. Har ikke erfaring på dette området, så har jeg fått så tørre slimhinner så det gjør vondt med sex uten. Ikke farlig for baby:/? Bruker dere glidemiddel under sex? Hvilken type, fra. Vil jo ha sex med partneren min, men blir jo ikke våt. . Egentlig et glidemiddel for dem som prøver å bli gravide, men det kjennes SÅ mye. Hei! Hvilke glidemiddel kan jeg bruke når jeg er gravid - skjeden er mer tørr enn før. Når man prøver å bli gravid , kan man ha for mye sex? Og er det noe man.

Videos

Pregnancy Music: Relaxing Piano Music for Labor & Music for Babies

Sex med glidemiddel gravid - Svelvik

Vil jo ha sex med partneren min, men blir jo ikke våt. Har hatt samme problem selv også med en del vondt i nederste delen av magen. Jeg og min kjære bruker det hver gang vi har sex. Eggehviten er veldig likt kvinnens eget eggløsningsslim i konsistens og kvalitet, og spermiene trives godt i homofilx kåta. Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar.

0 thoughts on “Sex med glidemiddel gravid

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *