Sex gamle farget utflod

sex gamle farget utflod

Oppdaget i går brun utflod ifra sjeden, og jeg er 13 uker på vei. Legen sa det var gammelt blod som kommer ut men ville ikke ta en vaginal undersøkelse be-ice.eu Sex -i- svangerskapet. Kan det være dette som er årsaken til at jeg begynner å blø gammelt blod/brun utflod noen dager etter sex?(Litt rart at blødningen ikke startet. Jeg har begynt å få brun utflod etter sex! Jeg merket det første gang jeg hadde meg med denne fyren, jeg fikk lysebrun utflod like etter. Brun utflod? Klamydia? Hjelp.

Honningsvåg dildo: Sex gamle farget utflod

Massasje kvinnelig underliv Litt lukt vil det være, men lukten er vanligvis ikke stram eller vond hvis alt er i orden. Ved endret utflod kan det være lurt å unngå:. Ifølge spesialist i gynekologi og overlege ved Regionsykehuset i Trondheim, Mette Moen, bør blødninger som oppstår mer enn ett år etter menopausen som er siste menstruasjonutredes. Dette er også normalt. Lidelsen viser seg som små vortelignende knopper, ofte beskrevet som blomkållignende. Noen å snakke med.
ELDRE X LUBNE 292
Sex gamle farget utflod I undertøy klumper i sæd
SEXY STRØMPEBUR SKJEDE Nakenbilde av meg re til kambodsja
Dersom utfloden blandes med små mengder blod vil den kunne skifte farge til brun. Dette skyldes at gammelt blod er brunt på farge, mens ferskt blod er lyserødt. Vær oppmerksom på mye, illeluktende og misfarget utflod. av denne prosessen, forteller sykepleier ved Sex og samfunn - senter for ung seksualitet Evelyn Simonnes. "Det var som urinlekkasje, bare tykkere og brunfarget. Kan det være dette som er årsaken til at jeg begynner å blø gammelt blod/brun utflod noen dager etter sex?(Litt rart at blødningen ikke startet.

Sex gamle farget utflod - Leknes nrk

Fikk mensen en måned etter ppilleslutt. Kvinner som bruker østrogen for klimakterielle plager kan også få uventede blødninger. At du blør utenom perioden din trenger ikke bety at det er noe farlig. Utover dette tar legen noen prøver fra skjeden med en vattpinne eller en trespatel. Already have an account? Mer uvanlige årsaker til brun utflod er kreftsykdom som livmorhalskreft og livmorkreft. sex gamle farget utflod

0 thoughts on “Sex gamle farget utflod

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *