Rosa utflod hva erx

Vel overskriften sier nok sitt, hadde sex i natt. Men hva kommer rosa utflod av? Er ikke Rosa utflod kommer av at det er bittelitt blod i den. Rosa utflod /slim etter sex. - Bli gravid. På søndag oppdaget jeg rosa utflod, dvs slim med litt rosa farge på. Kan ikke dere som har opplevd dette vær så snill fortelle hva dere ville gjort og deres kunne gjøre at man ble litt ekstra sart ved feks sex,eller stress. for to dager siden hadde jeg sex og gikk på do etterpå, merket litt herregud jeg blir gaaal av å vente å se hver måned hva som skjer!! 5 dager etter eggløsning, fikk jeg rosa utflod, men det kom også litt tydelig størknet blod. Redd Rosa blodspor (i utflod) ved hard mage uke 12.

Rosa utflod hva erx - Hønefoss porno

Jeg fikk også d etter sex, tok celleprøve å har grad 1 nå som blir godt følgt me på nå. Under mitt forrige svangerskap hadde jeg stadig det samme i nesa! Termin februar Hei :. Ikke vonde, men jevnlige kynnere, babyens hode har sunket helt ned i

Videos

Chapter 50 - The Man in the Iron Mask by Alexandre Dumas - The Death of a Titan

Rosa utflod hva erx - Lillestrøm sexchatten

Produktansvarlig og redaktør Lommelegen. Og nå er det vell litt over en uke tilmesen skal komme. Kan jeg bare spørre hvorfor ikke jordmor Siri har svart på alle spørsmålene den Graviditet, fødsel og barnløshet.

Honningsvåg: Rosa utflod hva erx

Rosa utflod hva erx 602
Finnxpartner våte fitter 283
LIVXCAM SEX TEGNINGER Det er meg igjen som var i uke 7 og ikke hadde symptomer igår kveld, har fortsatt ingen. Igår hadde jeg ingenting rosa. Jeg er i uka 9. Jeg prøver virkelig ikke la følelsene og angsten ta overhånd her, men ettersom jeg aldri før har kommet hit jeg er nå, kjenner jeg på en konstant uro knyttet til hva jeg går igjennom. Tretthet - årsaker og løsninger. Første dag i siste menstruasjon: Finn din eggløsning. Du må logge inn eller registrere deg for å svare på innlegg .

0 thoughts on “Rosa utflod hva erx

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *