Norskex filmer deilige

«Dis» er ikke den eneste filmen som har blitt slaktet av anmelderne. Les noen av de kraftigste anmeldelsene fra norsk filmhistorie. Når det gjelder DÅRLIG norsk film så er det så sykt mye å ta av. I den senere tid så er nok de Usynlige en av de dårligste norske filmene jeg har sett. Den. Det er et hav å ta av hva dårlige og merkelige oversettelser angår, men Hvorvidt den norske tittelen faktisk sier noe om filmen skal jeg ikke. Mitt problem med norsk film er hovedsaklig skuespillet, som er generelt sett dårlig . Det kan ha noe med å gjøre at man som nordmann kjenner best igjen. Ja, hvorfor er norske filmer og serier så utrolig dårlige, når så mange andre europeiske land lager flotte produksjoner av høy kvalitet?. Når det gjelder DÅRLIG norsk film så er det så sykt mye å ta av. I den senere tid så er nok de Usynlige en av de dårligste norske filmene jeg har sett. Den.

Levanger norsk: Norskex filmer deilige

Norskex filmer deilige Discordrsk kjønnslepper
Norskex filmer deilige 270
Norskex filmer deilige 412
Hva er anax verdens søteste jente Dette skyldtes jo at jeg sammenligner norsk film med filmer fra USA eller Frankrike, ikke med andre små nasjoner. HypnoToad : En norsk film jeg syntes var skikkelig rævæ var den animasjonsfilmen til Christopher Nilsen? Tilsynelatende lette underholdingsfilmer blir noen ganger tidløse klassikere E. Publikumsavdelingen i Mo i Rana: Tlf: 23 04 70 00 E-post: info nrk. Men fortsatt i dag er det for mange tekniske svakheter ved norsk film, syntes jeg. Jeg er enig i at nasjonalitet er uinteressant, men vi har nå engang en nasjonal filmpolitikk og et norsk filmmiljø vi må forholde oss til og det er dette som er utgangspunktet for mitt innlegg denne gangen.

Norskex filmer deilige - Hammerfest swingers

Kom gjerne med synspunkter og kommentarer. Vi er nå fem. Det er sikkert en naturlig konklusjon å havne på dersom man er av den oppfatning at dette på noen som helst måte er statens anliggende. Derfor blir det Limbo i kveld.

0 thoughts on “Norskex filmer deilige

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *